Șeful UPU de la Spitalul Județean cere întărirea pazei!

Șeful UPU de la Spitalul Județean cere întărirea pazei!
Supuși de multe ori la agresiuni verbale dar și fizice din partea anumitor pacienți care se prezintă în Unitatea de Primiri Urgențe, personalul de aici a cerut conducerii Spitalului Județean creșterea numărului paznicilor.

Paza la UPU a fost asigurată până acum câteva luni de o firmă specializată, dar din rațiuni economice conducerea unității spitalicești a decis să renunțe la serviciile acesteia, în locul paznicilor fiind puși angajați ai spitalului care nu au pregătirea necesară în acest domeniu.

“Reiterăm ideea de a ne asigura o pază mai eficientă, fie printr-o firmă de pază sau prin personalul spitalului, deoarece suntem expuși diverselor tipuri de agresiuni, de la cele verbale, la cele fizice, și este păcat deoarece colegii mei depun toate eforturile să asigure o asistență medicală mai bună pentru toți pacienții, fără a face diferență între ei. Poate se va ajunge la un compromis cu o firmă pentru a avea la UPU o pază corespunzătoare", a spus medicul Petre Rădăuceanu, șeful UPU -Smurd.

Ultimul incident la Unitatea de Primiri Urgențe a avut loc acum câteva zile când un deținut, care deși era însoțit de paznici de la Penitenciar, a stropit personalul cu cărbune, iar în urmă cu o lună un bărbat a agresat verbal medicii și asistenții a făcut scandal, nemulțumit că soția sa nu este tratată mai repede.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
248

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
243

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...