Şeful Poliţiei s-a recăsătorit

Şeful Poliţiei s-a recăsătorit

 VIOREL SERBANOIU  

La 47 de ani, comisarul şef Viorel Şerbănoiu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), s-a recăsătorit sâmbătă cu o femeie cu nouă ani mai tânără.

Cei doi şi-au făcut apariţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă însoţiţi de rude şi prieteni. Martori au fost primarul Cătălin Flutur, dar şi un vechi prieten al mirelui, familiile celor doi urmând să joace şi rolul de naşi la nunta ce a fost programată în iarnă.

Spre seară proaspeţii căsătoriţi s-au retras împreună cu invitaţii la Restaurantul Tex din municipiu.

Doamna Şerbănoiu este tot din judeţul Vrancea, acolo unde s-a născut şi actualul şef al Poliţiei botoşănene, iar cei doi s-au cunoscut încă de pe vremea când Viorel Şerbănoiu era la cârma conducerii IJP Vrancea.

"În afară de fericire şi înţelegere, ne dorim să fim sănătoşi. Avem un copil, dar cine ştie, poate va mai veni unul", a spus Viorel Şerbănoiu. Nunta va avea loc tot la Botoşani, însă deocamdată nu au fost stabilite data exactă şi locaţia.

"Pot spune că lumea m-a primit foarte bine aici şi încet-încet mă adaptez foarte bine la Botoşani", a mai spus Şerbănoiu.

Comisarul şef a ajuns la şefia IJP Botoşani în aprilie 2008, după ce, timp de trei ani, a condus Poliţia vrânceană, susţinut fiind de PD-L. După mai multe lupte între PNL, PSD şi PD-L, Viorel Şerbănoiu a fost forţat să cedeze funcţia de la Vrancea şi a fost transferat la Botoşani. Tot în acea perioadă, Viorel Şerbănoiu a divorţat de femeia cu care a fost căsătorit aproape 19 ani şi cu care are un băiat, elev în clasa a X-a.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
135

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
424

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
926

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...