Şeful de la Radiologie din Iaşi va primi inapoi banii pe care DNA i-a pus sechestru

Şeful de la Radiologie din Iaşi va primi inapoi banii pe care DNA i-a pus sechestru
Un medic neurochirurg, retinut si arestat la domiciliu in luna iunie, pentru luare de mita si abuz in serviciu, va primi inapoi de la DNA suma pe care i-a fost pus sechestru - 130.000 de euro.

Decizia a fost luata marti de Tribunalul Iasi, scrie Buna Ziua Iasi.

Medicul respectiv este Eduard Moldovanu, seful Laboratorului de Radiologie si Imaginistica Medicala din cadrul Spitalului de Neurochirurgie "N. Oblu" din Iasi.

Acesta este unul dintre putinele cazuri in care suma pe care procurorii anticoruptie au pus sechestru este returnata acuzatului.

Moldovanu a fost retinut pe 4 iunie, pentru ca a pretins si primit de la trei pacienti cate 600 lei (in total 1.800 lei), iar procurorii DNA sustin ca acesta neglija urgentele, pentru a favoriza pacientii care-i dadeau spaga.

De asemenea, la perchezitiile efectuate acasa la medic, au fost gasiti 360.000 de lei si 52.000 de euro.

Masura arestului la domiciliu a fost ridicata iar in prezent medicul poate merge din nou la serviciu.

Citeste si CURĂŢENIE ÎN SĂNĂTATE - Șpagă, DNA și rețineri la Neurochirurgie Iaşi. Șeful de la radiologie, după gratii!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
13

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
81

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
203

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...