Şeful CJ şi-a trimis corpul de control la Spitalul Judeţean!

Şeful CJ şi-a trimis corpul de control la Spitalul Judeţean!
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, şi-a trimis corpul de control la Spitalul Judeţean Mavromati, fiind nemulţumit de faptul că unitatea spitalicească continuă să acumuleze lunar datorii.

Şeful CJ a spus că cei din corpul de control, împreună cu şefii de la Mavromati, vor trebui să identifice soluţii, pentru ca spitalul să nu mai aibă această problemă.

“Am trimis corpul de control la spital pentru a identifica toate soluţiile şi să vină cu propuneri clare pentru a opri datoriile lunare", a precizat Florin Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a propus schimbarea din funcţie a directorului economic, Gheorghe Damian şi a directorului medical, Mihaela Miler, la propunerea sa fiind înlocuit şi preşedintele Consiliului de Administraţie, Dan Radu, în locul căruia a fost numit Corneliu Mihai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
32

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...