Şeful CJ Botoşani cere sprijinul preşedintelui ţării! Vezi pentru ce!

Şeful CJ Botoşani cere sprijinul preşedintelui ţării! Vezi pentru ce!
Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, îi va trimite o scrisoare preşedintelui României, Klaus Iohannis, prin care îi va cere sprijinul pentru dezvoltarea judeţului Botoşani, în sensul atragerii de investitori străini.

Şeful Consiliului Judeţean susţine că unul dintre principalele motive pentru care investitorii ocolesc Botoşaniul este infrastructura rutieră.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean au sperat, anul trecut, că japonezii de la Yazaki vor investi în judeţ, dar discuţiile purtate cu aceştia nu s-au concretizat şi în fapte, compania alegând să îşi extindă afacerile în alt judeţ.

“Îi voi cere sprijinul pentru susţinerea Botoşaniului, să aibă şi judeţul nostru  nişte investitori să creeze locuri de muncă. Domnul preşedinte are o cancelarie care la rândul ei poate, prin pârghiile pe care le are, să dea mai departe către ambasade, către statele din Comunitatea Europeană această solicitare a noastră", a spus preşedintele Consiliului Judeţean.

Ţurcanu este de părere şi că judeţul Botoşani duce lipsă de forţă de muncă specializată. Preşedintele CJ susţine că de când a venit la conducerea instituţiei a trimis astfel de scrisori către ambasade, dar vrea ca acestea să ajungă şi de la un nivel mai înalt.

 

Spune-ne opinia ta