În sfârşit! Bani pentru amenajarea Lacului cu nuferi!

În sfârşit! Bani pentru amenajarea Lacului cu nuferi!
Unul dintre principalele obiective turistice din judeţul Botoşani, care ani la rândul a fost aproape inexistent pentru autorităţi, din punct de vedere al alocării de fonduri, va fi amenajat în acest an.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a anunţat că vor fi alocaţi aproximativ 30.000 de euro, din bugetul judeţului, pentru amenajarea Lacului cu nuferi de la Ipoteşti, care anul trecut a intrat în proprietatea administraţiei judeţene.

Pe lângă curăţarea lacului, zona va deveni un loc unde botoşănenii vor avea posibilitatea să îşi poată petrece timpul liber, urmând a fi montate şi bănci, dar vor fi făcute şi alte amenajări.

"Vom aloca 30.000 de euro pentru tot ce înseamnă proiect şi execuţie. În primul rând se va face curăţirea lacului şi apoi amenajarea. Având în vedere că proiectul pe fonduri europene se depune în 2015 şi până se implementează durează, mergem pe ideea să dăm anul acesta fonduri pentru amenajare. Există un specialist care lucrează la aceast lucru şi acolo noi în primul rând trebuie să facem curăţenie, şi apoi să vedem cum îl întreţinem", a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
5

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
41

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
62

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...