Șefii Nova Apaserv pot să își ia adio de la lefurile mari

Șefii Nova Apaserv pot să își ia adio de la lefurile mari
Șefii de la societatea Nova Apaserv s-ar putea să nu se mai bucure prea mult timp de lefurile de invidiat pe care le au. Încă de când a venit la conducerea Consiliului Județean, președintele Costică Macaleți a spus că salariile de la operatorul de apă sunt multe prea mari și că se va impune o reducere a acestora.

Spre exemplu, directorul general al Nova Apaserv, are un salariu brut de 10.000 de lei, în timp ce ceilalți directori au și ei peste 7.000 de lei.

Macaleți vrea ca salariile dirctorilor de la Nova Apaserv să fie aliniate la salariul președintelui CJ, care depășește cu puțin 5.000 de lei, net.

“Problema lefurilor de la conducerea Nova Apaserv sigur va fi analizată. Mai mult ca sigur vor scădea salariile. Dacă acționarul principal la Nova Apaserv este Consiliul Județean și președintele Consiliului Județean are o anumită leafă cred că trebuie aliniată aceasă leafă. Trebuie să respectăm o anumită logică", a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
134

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
42

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
106

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...