Şefii de la Spitalul Mavromati lucrează la noua structură de personal

Managerul Spitalului Judeţean Mavromati, Corneliu Mihai, a anunţat că în această perioadă se face o analiză a activităţii pe toate compartimentele, birourile şi serviciile din unitate, în vederea realizării noii structuri de personal din unitate.

Mihai a spus că sunt necesare reduceri de personal în sectorul nemedical, pentru a putea creşte alocările financiare pentru medicamente şi materiale sanitare.

Managerul Spitalului Judeţean îşi doreşte să fie afectaţi de aceste disponibilizări cât mai puţine persoane.

“Lucrăm în momentul de faţă la această analiză. Analizăm toate compartimentele, birourile şi serviciile, evaluez activitatea fiecărui compartiment şi nu m-am pronunţat încă cu privire la numărul de personal. Cert este că trebuie să facem o reducere de personal, dar în sectorul nemedical. Obiectivul meu ca manager, şi este şi o obligaţie, este să asigur buna funcţionare a spitalului, să asigur resursele pentru funcţionarea corespunzătoare şi furnizarea de servicii medicale corespunzătoare. Trebuie să reduc anumite cheltuieli salariale să asigur un procent cât mai mare din cheltuieli pentru medicamente şi pentru materiale sanitare. Nu se poate face un act medical sau să presteze un serviciu medical corespunzător fără medicamente corespunzătoare şi materiale", a menţionat Corneliu Mihai.

Citeşte şi Zeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean vor rămâne fără loc de muncă! Vezi când!

 

Spune-ne opinia ta