Sef nou la Centrul Prietenia!

Sef nou la Centrul Prietenia!

 Carmen Daniliuc a renuntat la conducerea Centrului Prietenia  

Fostul sef de la Centrul Prietenia, Carmen Daniliuc, a renuntat sa mai coordoneze activitatea institutiei incepand cu data de 1 septembrie, atunci cand a trecut pe o functie publica, devenind astfel functionar public, din personal contractual.

In locul sau a fost numit interimar Andy Murariu, fostul sef de centru de la Manastirea Doamnei, care a fost inlocuit la randul sau de Catalin Sandu.

"Incepand cu 1 septembrie doamna Carmen Daniliuc, fostul sef de la Prietenia, a optat pentru trecerea pe o functie publica in institutia noastra, devenind astfel incompatibila cu calitatea de sef  de centru. Interimar, pana la concurs, a fost numit domnul Andy Murariu, care era sef de centru la Manastirea Doamnei. Concursuri anul acesta nu se pot organiza, pentru ca posturile sunt blocate, probabil la anul", a precizat Liviu Radasanu, directorul DGASPC.

De activitatea fostului sef de la Centrul Prietenia, Liviu Radasanu se declara extrem de multumit, desi Carmen Daniliuc a ocupat aceasta functie aproape un an de zile, perioada in care se pare nu au mai fost inregistrate atat de multe probleme la Prietenia ca in anii trecuti.

Pana in prezent, majoritatea centrelor din subordinea DGASPC sunt conduse de sefi interimari, respectiv centrele de la Leorda, Dersca, Manastirea Doamnei, Prietenia, Adaseni, Trusesti, Elena Doamna, CITO, Complexul de Apartamente Dorohoi si patru centre cu directori prin concurs, respectiv Ionanesti, Pomarla, CRCH si CITO.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
446

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
147

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
417

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...