Sef din Vama Siret, turnat de o contrabandista pe care o folosea pentru sex

Seful Sectorului Politiei de Frontiera Siret, Nelu Fediuc, care conducea reteaua de contrabanda cu tigari de la Vama Siret alaturi de preotul Dumitru Horga din Botosani, a fost denuntat de o traficanta pe care ar fi fortat-o sa intretina relatii sexuale cu el.

Cunoscut printre suceveni drept "Tata Fedea", comisarul de politie este acum urmarit penal de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), intr-un dosar de mita in care sunt implicate zeci de persoane, scrie Adevarul.

El a fost in vizorul procurorilor de mai multe ori, insa a reusit sa scape si sa isi pastreze functiile de conducere. Fediuc va fi, cel mai probabil, trimis in judecata de catre DNA, dupa ce o femeie l-a denuntat pe comisar.

Povestea a inceput in anul 2008, cand femeia a fost prinsa in trafic de Fediuc si partenerul sau cu mai multe pachete de tigari de contrabanda in masina. Ea a scapat fara sa fie sanctionata, promitandu-i comisarului ca se va revansa.

"A vrut sa ma sanctioneze, dar eu m-am plans ca nu am bani, ca am o situatie familiala dificila. Am vrut sa-i dau 50 de lei, dar i-a refuzat. Mi-a cerut in schimb sa ne intalnim peste cateva zile in Siret si sa intretinem relatii sexuale", le-a spus contrabandista anchetatorilor.

De atunci, femeia a fost lasata sa faca trafic de tigari, pentru ca platea suma de 200 de dolari lunar si intretinea relatii sexuale cu "Tata Fedea".

Lucrurile s-au schimbat in scurt timp, cand politistul de frontiera a inceput sa ceara din ce in ce mai multi bani si sa se poarte urat cu femeia in timpul partidelor de sex.

"Mi-a cerut mai multi bani pe luna si, cand aveam relatii sexual, ma umilea. Asta m-a facut sa renunt la traficul cu tigari pentru ca nu mai suportam", a adaugat ea, sustinand ca atunci a luat decizia sa il denunte pe Fediuc.

Procuorii au dispus, luni, incepererea urmaririi penale fata de 32 de vamesi si politisti de frontiera, un consilier de la Directia Operatiuni Vamale Iasi si sase traficanti de tigari, care sunt acuzati de abuz in serviciu, dare si luare de mita si alte infractiuni, potrivit unui comunicat DNA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...