Şef de la MAI, cu doamna la vaccinat

Şef de la MAI, cu doamna la vaccinat

Subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu a fost în acest week-end acasă şi a vizitat cu această ocazie maratonul de vaccinări din faţa Palatului Administrativ.

A stat de vorbă cu personalul medical din corturile instalate de pompieri în Piaţa Revoluţiei, dar şi cu persoane venite să se vaccineze.

Însoţit de prefectul Dan Nechifor, botoşăneanul din conducerea Ministerului de Interne a verificat dacă platforma de vaccinare funcţionează şi i-a rugat pe specialişti să-i introducă datele de identificare pentru a testa dacă apare ca fiind deja vaccinat, aşa cum este, de fapt.

Cum rezultatele au fost îmbucurătoare subsecretarul de stat a promis că se va întoarce la maratonul de vaccinare cu doamna sa pentru a i se administra vaccinul anti-COVID.

La maratonul din Piaţa Revoluţiei se vaccinaseră până sâmbătă seară peste 240 de botoşăneni. Aceştia au ales să se imunizeze fără a se mai programa anterior, având nevoie aşadar doar de buletin şi de o plimbare până în centrul Municipiului Botoşani. 

Tipul de vaccin este cel de la Pfizer, iar maratonul din Piaţa Revoluţiei îşi aşteaptă doritorii până duminică seară, la ora 20. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
111

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
34

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
239

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...