Sediul IPJ Botoșani, luat cu asalt de zeci de copii-FOTO

Sediul IPJ Botoșani, luat cu asalt de zeci de copii-FOTO
  Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani și-a deschis, marți, porțile pentru zeci de elevi, dar și adulți, care au avut ocazia să vadă ce înseamnă munca de poliție.  

 Acțiunea "Porți Deschise" a fost organizată cu prilejul Zilei Poliției Române. Cum era de așteptat, cei mici au fost fascinați de ceea ce înseamnă munca polițiștilor.

Copiii au fost luați în primire de mascați, care le-au prezentat tehnica de intervenție, iar lucrători din cadrul Serviciului Criminalistic le-au arătat vizitatorilor o parte din tehnica și metodele de lucru.

Și o mașină a Poliției dotată cu aparat radar a fost luată cu asalt de către copii, punctul de atracție fiind cei doi câini polițiști. Vizitatorii au avut ocazia să asiste și la o demonstrație, unul dintre protagoniști fiind un polițist amercian, aflat zilele acestea la Botoșani.

“Ne bucurăm să îi avem astăzi pe cei mici printre noi și ne-am bucura dacă și pe viitor vom avea cât mai mulți copii în curte. Poate unii dintre ei vor urma cariera de polițist care din punctul meu de vedere este una dintre cele mai frumoase meserii, pentu că în fiecare zi te confrunți cu alte probleme", a declarat cms. șef. Cristian Cucoreanu, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.


















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
74

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
25

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
57

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...