Şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean. VEZI proiectele de hotărâri de pe ordinea de zi!

Astăzi, începând cu ora 10.00, este programată şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Botoşani.

PROIECTE DE HOTĂRÂRI

1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea hotărârii Consiliului Județean Botoșani, nr. 23 din 27.02.2014 privind aprobarea organigramelor și statelor de funcții pentru aparatul de specialitate și aparatul permanent de lucru ale Consiliului Județean Botoșani și pentru instituțiile publice subordonate.

2. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării contractului de management al doamnei Pârvan Lucica, la data împlinirii vârstei de pensionare pentru limită de vârstă și desemnarea unui manager  interimar la Muzeul Judeţean Botoşani.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea inițierii procedurilor de fuziune prin absorbție a S.C. PARC INDUSTRIAL BOTOȘANI S.A. de către S.C.ECO-SAL BOTOȘANI S.A.

4.Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport județean de persoane prin curse regulate pentru județul Botoșani, valabil în perioada 01.01.2014 - 30.06.2019.

5. Proiect de hotărâre privind validarea modificărilor intervenite în bugetul propriu județean pe anul 2014.

6. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu județean și al bugetului instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2014.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de închiriere a unor bunuri imobile aparținând domeniului public al Județului Botoșani, aflate îna dministrarea Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Puncte de informare preventivă, organizate de ISU în Botoșani și Dorohoi! (foto)

astăzi, 14:07

La fel de important este să cunoaștem ce avem de făcut înainte și după producerea unor astfel de evenimente, periodic fiind organizate acțiuni de informare și educare preventivă. &Ici...

Vești proaste pentru o categorie de șoferi fumători: Ce nu au voie să facă la volan!

astăzi, 13:16

Conform legii, fumatul este interzis în mașinile de serviciu și în vehiculele destinate transportului public. Dacă șoferul este prins fumând în timp ce conduce o mașină d...

A plătit 1000 de euro pentru un loc de muncă, dar a primit un document fals!

astăzi, 11:45

În cursul zilei de vineri, 11 octombrie a.c., în jurul orelor 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor ...