Sedinta extraordinara record la CJ Botosani: 1 minut si 24 de secunde!

Vineri dimineata, consilierii judeteni au fost convocati in sedinta extraordinara, care a avut pe ordinea de zi doua proiecte de hotarare.

Sedinta a durat, fara intonarea imnului, 1 minut si 24 de secunde, timp in care consilierii au aprobat cele doua proiecte.

Primul proiect a fost pentru aprobarea modificarii Studiului de fezabilitatea si a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului "Extinderea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare-epurare in judetul Botosani", aprobati prin Hotararea Consiliului Judetean Botosani nr 49/28.04.2011.

Cel de-al doilea proiect de pe ordinea de zi a vizat rectificarea bugetului propriu judetean cu suma de 240,50 mii lei, atat la partea de venituri, cat si la partea de cheltuieli, pe anul 2014.

Banii reprezinta restul de plata pentru modernizarea drumului judetean Vorona Mare - Joldesti - limita judet Suceava.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...