Şedinţă de CL pe băncuţă, în faţa Primăriei Manoleasa! FOTO

Şedinţă de CL pe băncuţă, în faţa Primăriei Manoleasa! FOTO
Extraordinară şedinţă de Consiliu Local, marţi dimineaţă, la Manoleasa. Extraordinară prin locul în care s-a desfăşurat, şi anume curtea Primăriei din comună.

Cunoscuţi drept rivali politici de ani de zile, Mircea Mihai şi Alexandru Boroleanu se confruntă din nou. Preşedintele de şedinţă, Alexandru Boroleanu, îl acuză pe primarul Mircea Mihai că i-a obligat pe aleşii comunali să ţină şedinţa în curtea primăriei deoarece sala de şedinţă a Consiliului Local este ocupată de Biroul Electoral.

"Şedinţa a fost convocată la orele 8, primarul nu ne-a deschis sala de şedinţe, în sala de şedinţe a Consiliului Local Manoleasa a băgat BEC-ul. În prealabil, în toţi cei 7-8 ani de zile de când el este primar, şedinţele au avut loc la el în birou, în marea sală de primărie. Secretarul comunei, Ion Moşină, ne-a chemat la el în birou dar e mic, nu încăpem toţi. Şi ne-am luat o masă şi ne-am pus în faţa Primăriei, cu băncile, şi acolo am ţinut şedinţa de consiliu local. Domnul primar nu a participat, el nu mai vine la şedinţele de CL de jumătate de an", spune Alexandru Boroleanu, consilier local şi preşedinte al şedinţei de CL.

De partea cealaltă, primarul Mircea Mihai susţine că le-a pus la dispoziţie aleşilor Căminul Cultural, unde beneficiază de toate condiţiile.

"În sala de şedinţă s-au amplasat cei de la Biroul Electoral Comunal, asta-i viaţa! N-am eu cheie de la sală. Eu am obligaţia să le asigur condiţii pentru desfăşurarea şedinţei, dar le-am pus la dispoziţie căminul cultural. Ei nu au vrut, au vrut la mine în birou, dar eu sunt la Liveni, la 15 kilometri de Manoleasa. De ce mă acuză pe mine, pentru ce?", se întreabă Mircea Mihai.

Între cei doi politicieni din Manoleasa se derulează de ani de zile un conflict pornit de la diferenţele de opinii politice şi, nu o data, graniţele acestui conflict au fost depăşite.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
65

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
169

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
125

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...