Ședință ATOP la Pomârla

Absenteismul şcolar, problemele copiilor ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate şi decontarea navetei elevilor sunt câteva dintre problemele discutate în cadrul şedinţei ATOP desfăşurată astăzi, 25 iunie.

Conform graficului de întâlniri ale membrilor Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică, prezenta întrunire a avut loc la Pomârla, comună în care autorităţile prezente, inclusiv prefectul Costică Macaleţi, au constatat că nu sunt incidente de ordine publică deosebite de analizat.

În schimb, primarii de Pomârla şi Hilişeu-Horia au ridicat problema bugetelor locale insuficiente pentru funcţionarea primăriilor şi serviciilor publice.

Membrii ATOP au conchis şi că este nevoie de o mai bună colaborare între biserică, şcoală şi administraţia locală pentru cultivarea unei atitudini civice a botoşănenilor, pentru implicarea acestora în soluţionarea problemelor cu care se confruntă comunitatea în ansamblu ei, sau doar anumiţi membri ai acesteia.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Galeria din Giulești a ajuns la Botoșani: ”Mergem la victorie!” / Prime pentru jucătorii de la FC Botoșani

astăzi, 18:04

După un nou meci fără victorie în Giulești (0-0 cu Oțelul), Rapid joacă astăzi în deplasare cu FC Botoșani. Liviu Ungureanu, zis și „Bocciu”, a vorbit despre aștep...

Călugărul din Botoșani care și-a anunțat sfârșitul cu trei zile înainte de a pleca la Domnul!

astăzi, 16:53

Călugărul Vitalie, din Botoșani, a trăit între anii 1891 și 1945. Acest cuvios părinte a fost un mare şi tăinuit sihastru român din Muntele Athos. Născut în anul 1891, era d...

Români întorși din străinătate pentru o nuntă, găsiți morți în apartamentul lor. „A murit și copila, au murit și părinții”

astăzi, 15:48

Tragedia a avut loc în Bistrița, iar cea care a sunat la 112 pentru a trage semnalul de alarmă a fost o vecină care a simțit un puternic miros de gaz în scara blocului. Potrivit Șt...