Sechestru pe bunurile suspectilor in cazul talhariei de pe strada Petru Rares!

Sechestru pe bunurile suspectilor in cazul talhariei de pe strada Petru Rares!
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani au dispus instituirea sechestrului pe mai multe bunuri apartinand principalilor suspecti in cazul talhariei de pe strada Petru Pares.

“Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani a instituit masura sechestrului asigurator, fiind puse sub sechestru mai multe bunuri, un apartament si mai multe masini apartinand inculpatilor", a declarat procurorul Dragos Bujorean, purtator de cuvant in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

Este vorba de un apartament cu doua camere, din municipiul Botosani, care apartine lui Daniel Mihail Hutanu, trei autoturisme, un BMW seria 5, un BMW seria 3 si un Opel Astra, precum si o motocicleta.

Valoarea bunurilor sechestrate acopera prejudiciul de 37.000 de euro pe care l-a reclamat botosaneanul care a fost talharit.

Va reamintim ca principalii suspecti in acest caz, Daniel Mihail Hutanu, de 33 de ani si Andreea Mihalache, de 26 de ani, se afla in arest preventiv.

Pe data de 28 decembrie 2011Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată printr-un apel de urgenţă, de către un barbat de 41 de ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla pe strada Petru Rareş din municipiul Botoşani, patru persoane necunoscute, respectiv trei bărbaţi şi o femeie, prin întrebuinţarea de violenţe, i-au sustras suma de 37.000 de euro.

Cele patru persoane s-au deplasat în locul unde se afla partea vătămată, cu două autoturisme, unul dintre acestea fiind abandonat la faţa locului, după comiterea faptei.

Doi dintre suspecti nu au fost identificati nici pana la aceasta data.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
355

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
378

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
231

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...