Se strânge laţul! Sebastian Ghiţă, adus cu mandat la DNA, fiind suspect în dosarul familiei lui Ponta

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost adus cu mandat, marţi, la DNA Ploieşti, el fiind suspect în dosarul în care este vizat Iulian Herţanu, cumnatul premierului Ponta.

 Deputatul Sebastian Ghiţă, apropiat al premierului Victor Ponta, are calitate de suspect în acest dosar, fiind citat la DNA Ploieşti. Ghiţă a arătat citaţia jurnaliştilor, la intrarea în parchet.

"Îl cunosc pe om şi probabil că procurorii au vrut să se lămurească de natura relaţiilor mele cu el", a declarat Sebastian Ghiţă la intrarea la audieri, conform Gandul.info.

Ghiţă a mai spus că ştie de contractul de la Comarnic: "Cunoaştem toţi factorii politici din judeţ că este o situaţie care trenează de câţiva ani de zile şi că lucrările acolo nu au funcţionat foarte bine, că a fost o lcitiaţie câştigată cu bani foarte puţini, aproape la jumătate de preţ şi că firma nu a reuşit să performeze şi să termine acea lucrare".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean s-a îmbătat și a încercat să-și taie venele în piața din Fălticeni!

astăzi, 08:00

Printr-un apel la 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat venele de la antebrațe în piața centrală din municipiul Fălticeni. La fața locului ...

Plăcintele de la Botoșani i-au cucerit pe bucureșteni la festivalul de produse tradiționale! (Foto)

astăzi, 07:45

Este vremea mustului servit cu plăcinte și pastramă. Iar târgurile unde oaspeții regăsesc aromele toamnei atrag tot mai mulți producători. Grătarele și cuptoarele s-au încins ...

30 septembrie pe Știri Botoșani. Gura deputatului adevăr grăiește, angajații Gărzii Financiare în preaviz și sute de credincioși l-au condus pe ultimul drum pe preotul Ionuț!

astăzi, 07:30

30 septembrie 2008 Scandal in Consiliul Judetean: Contac il acuza pe Tabuleac, pedelistii solicita demisia conducerii DJDP Consilierul judetean Cristian Achitei a cerut marti demisia conducerii ...