Se raceste vremea!

Se raceste vremea!
Meteorologii anunta din nou o racire a vremii, cu temperaturi care scad sub valoarea de 0 grade Celsius. Nici zona Moldovei nu va fi ocolita de aceste schimbari bruste de temperatura.

Incepand de astazi, vremea intra intr-un proces de racire. Se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 2 grade Celsius si o maxima de un grad Celsius, cu sanse de ploaie si lapovita.

Pe de alta parte, maine am putea avea parte de zapada, asta si pentru ca cerul va fi inchis, iar temperaturile se vor incadra intre valori de minus 4 grade Celsius si o maxima de minus 2 grade Celsius.

Miercuri va fi ceva mai rece. Cerul va fi mai mult innorat, iar termometrele vor indica o temperatura minima de minus 11 grade Celsius si o maxima nu prea ridicata, de minus 4 grade Celsius.

Joi, cerul va fi la fel de innorat, temperaturile fiind la fel de scazute ca si in ziua precedenta. Minima va fi de minus 11 grade Celsius, iar maxima nu va depasi valoarea de minus 6 grade Celsius.

Nici sfarsitul de saptamana nu vine cu nimic nou. Vineri va fi la fel de innorat, temperaturile fiind de asemenea scazute, minima de minus 11 grade Celsius si maxima de doar minus 4 grade Celsius.

Sambata si duminica, cerul va fi mai mult inorat, valorile din termometre situandu-se intre o minima de minus 12 grade Celsius si o maxima de minus 4 grade Celsius.

Inceputul saptamanii viitoare nu vine cu nici o schimbare de natura meteorologica. Cer noros, temperaturi scazute si acest lucru pana la sfarsitul saptamanii, cand meteorologii indica iar o usoara crestere a temperaturilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
1

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...

Transportatorii de mărfuri și persoane, luați la verificat de polițiști!

astăzi, 20:31
38

În perioada 13-20 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri și persoane pe raza întregul...

Spectacolul „Vasilache şi Mărioara” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache" din Botoșani

astăzi, 19:57
28

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Adelina Cojocariu, Ioana Buta, Pavel Petraşi şi Cosmin Tanasă!„Cea mai vestită poveste despre cel mai vestit cuplu românesc, Vasil...