Se pregateste Florin Turcanu de noi alegeri? Intalniri cu cetatenii, programate in judet: “Nu mai sunt numarul 1 in judet. Va asigur ca stiu ce am de facut”

Se pregateste Florin Turcanu de noi alegeri? Intalniri cu cetatenii, programate in judet: “Nu mai sunt numarul 1 in judet. Va asigur ca stiu ce am de facut”
In asteptatea deciziei instantei de judecata, după ce va ataca ordinul prefectului de incetare a mandatului de presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu şi-a programat intalniri cu cetatenii din judet.

Florin Turcanu vrea sa le explice oamenilor cum s-a ajuns la aceasta situatie.

“Prima data voi scrie o scrisoare catre toti cetatenii, in care o sa le explic situatia si incepand de saptamana viitoare voi avea intalnire in fiecare sat cu cetatenii. Vreau sa le explic situatia pentru ca nu vreau sa planeze asupra mea niste zvonuri sau discutii facute de unii sau de altii", a declarat Florin Turcanu.

Fostul presedinte al CJ Botosani nu crede ca imaginea sa are de suferit dupa decizia luata de Institutia Prefectului.

“Cetatenii au decis in 2008, atunci cand am candidat ca deputat, cand tot asa ati spus ca am o imagine proasta, ca-s taran si cioban si am castigat alegerile. In 2012 ati crezut ca voi pierde in fata lui Țâbuleac si l-am invins si acum va asigur ca stiu ce am de facut, cunosc foarte bine cetatenii judetului Botosani si vom avea o dezbatare pentru a intelege de ce s-a ajuns in aceasta situatie si indiferent daca voi fi in fruntea judetului sau nu, in mine vor avea un partener de dialog. Telefonul meu va ramane public", a spus Florin Turcanu.

Intrebat daca va mai candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean, Florin Turcanu a refuzat sa raspunda. “De astazi nu mai sunt numarul 1 in judet", a incheiat Florin Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta