Se caută paznic pentru o școală din Botoșani, salariul este de aproximativ 5.500 de lei!

La nivelul județului Botoșani sunt disponibile peste 400 de locuri de muncă pentru cei care doresc să intre pe piața muncii.

Se caută paznic pentru o școală din Botoșani, salariul este de aproximativ 5.500 de lei!

   Foto: Ziarul Amprenta

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani a publicat lista locurilor de muncă disponibile în această săptămână.

Sunt astfel disponibile pentru șomeri un număr de 466 de locuri de muncă.

Printre job-urile vacante se numără un post de paznic pentru Liceul Tehnologic „Petru Rareș” din Botoșani. Candidatul trebuie să aibă vechime de cel puțin șase ani în domeniu, studii medii și atestat pentru pază.

Salariul este unul motivant, de 5496 de lei. Durata încadrării este pentru perioadă nedeterminată, cu program de opt ore pe zi.

Oferta este valabilă până pe 20 martie, iar concursul se va desfășura pe 27 – 28 martie. Cei interesați pot solicita mai multe informații la numărul de telefon 0231 513 686.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile la nivelul județului Botoșani poate fi consultată AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
91

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
236

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
162

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...