Se caută asistenți medicali pentru Centrul Medical Județean din Botoșani al MAI

Se caută asistenți medicali pentru Centrul Medical Județean din Botoșani al MAI

Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu din Ploiești, subordonat Direcției Medicale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), organizează concurs, prin recrutarea candidaţilor din sursă externă, în condiţiile legislației incidente privind aprobarea demarării procedurii de ocupare prin concurs a unor posturi vacante.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani procedura de concurs a fost demarată pentru ocuparea a două posturi de asistent medical la Centrul Medical Județean din Botoșani - Cabinete Medicale de Unitate - Poliție.

Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs la sediul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu din Ploiești, din municipiul Ploiești, str. Ghimpați nr. 1-3, județul Prahova, începând cu data 21.06.2022, ora 08:00 și până la data de 04.07.2022, ora 15:00.

Documentele necesare înscrierii la concurs precum și alte date privind organizarea acestuia sunt postate pe https://dm.mai.gov.ro/ploiesti/blog/2022/06/20/anunt-concurs-2-posturi-asistent-medical-principal-si-3-posturi-asistent-medical_pc/.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Tazada, cățelușa vedetă a Poliţiei de Frontieră din Botoşani

astăzi, 09:24
66

Tazada este căţeluşa labrador specializată în depistarea substanţelor interzise, cunoscută ca parteneră de încredere a colegilor din Punctul de Trecere a Frontierei din Rădăuţi P...

Trei incendii într-o singură comună

astăzi, 09:11
83

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat trei incendii, toate pe raza comunei Hudești. Primul eveniment cu foc s-a produs pe un câmp de la marginea localității, în jurul pr&a...

Coacăzul negru, cultura profitabilă pe care a mizat un tânăr botoșănean. „Cu timpul mi-aș dori o mică fabrică de procesare a fructului”

astăzi, 08:58
103

Coacăzul negru este cultura profitabilă pe care a mizat un tânăr botoșănean din comuna Blândești, satul Cherchejeni.Mihai Mărisac cultivă pe o suprafață de 60 de ari trei soi...