Se cauta asistent social, se ofera un salariu de 1380 de lei lunar!

Se cauta asistent social, se ofera un salariu de 1380 de lei lunar!
Oferta de locuri de munca vacante in aceasta saptamana, anuntata de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Botosani, este in continuare avantajoasa pentru somerii cu studii medii, persoanele care au absolvit o forma de invatamant superior avand la dispozitie putine variante.

Postul de economist Contabilitate transport produse petroliere, anuntat de cateva saptamani bune de SC Romtranspetrol, este in continuare in capul listei. Angajatorul solicita studii superioare, permis de conducere, dar si disponibilitatea celui interesat de a se deplasa in Republica Moldova. Pentru toate acestea, se ofera 1200 de lei, pentru un program de 8 ore pe zi.

In constructii se cauta un inginer cu vechime de circa 4 ani, cu un salariu negociabil. Data limita de depunere a dosarului este 20 februarie.

SC Ecomed cauta biolog sau biochimist, care sa aiba o vechime in domeniu de 1 an, atestat de libera practica, cunostinte PC. Se ofera 1400 de lei, pentru 8 ore de lucru pe zi, data limita de depunere a dosarului fiind 10 februarie 2009.

Se mai cauta un asistent social la Serviciul Public Local de Asistenta Sociala, pentru care se ofera 1380 de lei, dar si un agent servicii client, contabil bugetar la Asociatia Surzilor din Botosani, bucatari, barmani, ospatari, oferta fiind generoasa pentru somerii cu studii medii.

Cititi lista cu locurile de munca vacante in aceasta saptamana accesand JOBURI VACANTE, in meniul STIRI BOTOSANI!

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
127

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
93

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
86

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...