Scoala nr. 6 Botosani a primit Distinctia "European Language Label"

Scoala nr. 6 Botosani a primit Distinctia "European Language Label"
Scoala numarul 6 “Grigore Antipa" din municipiul Botosani a obtinut premiul European Language Label, o distinctie care se acorda celor mai inovatoare si mai creative proiecte lingvistice dintr-un an.

“Dintr-un total de 59 de proiecte depuse in luna ianuarie, in urma evaluarii au fost premiate 11 proiecte, printre care si proiectul Scolii nr. 6 din Botosani. Am fost mandri ca reprezentam judetul", a spus Rodica Mighiu, inspector scolar in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean.

Eleva Ioana Nimigean si prof. Alina Paduraru de la Scoala nr. 6 au primit Certificatul “European Label" pentru anul 2011, semnat de comisarul European pentru educatie, formare, cultura si multilingvism si de ministrul educatiei. Decernarea premiilor a avut loc la sediul reprezentantei Comisiei Europene din Bucuresti.

“Pentru mine a fost o onoare sa particip la aceasta decernare. Am reprezentat cu mandrie Scoala nr. 6. Acest proiect pentru mine a insemnat foarte mult, m-a ajutat sa continui mai departe cu invatarea limbii engeleze, am cunoscut alte traditii si obiceiuri, alta cultura, stil de viata si mod de invatare", a spus eleva Ioana Nimigean.

European Label-Certificatul European pentru proiecte din domeniul predarii si invatarii limbilor straine, este o initiativa a Comisiei Europene care isi propune sa evidentieze si sa recompenseze cele mai inovatoare si creative proiecte din acest domeniu. In Romania, Certificatul European Label se acorda anual.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
117

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
193

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
428

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...