Scandal pe marginea drumului, terminat cu un accident rutier!

Scandal pe marginea drumului, terminat cu un accident rutier!
Când doi se ceartă, al treilea... loveşte! S-a întâmplat la Vorona, unde fiul unui bărbat de 66 de ani l-a lovit cu maşina pe cel cu care tatăl său se certa. Victima a ajuns la spital, iar cei doi - tată şi fiu - sunt cercetaţi penal pentru lovire sau alte violenţe.

La data 1 martie 2012, în jurul orei 8.40, Secţia Poliţie Rurală Corni a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe DJ 208 C, în localitatea Vorona, s-a produs un scandal între două persoane, scandal care a fost urmat de producerea unui eveniment rutier.

Cercetările efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că, în jurul orei 08.30, A. Mihai, de 56 de ani, şi A. Gheorghe, de 66 de ani, ambii din comuna Vorona, judeţul Botoșani, pe fondul unui conflict mai vechi, s-au agresat reciproc, în timp ce se aflau pe partea carosabilă a DJ 208 C, în localitatea Vorona.

La un moment dat, la locul conflictului a venit A. Petru, de 26 ani (fiul lui A. Gheorghe), din comuna Vorona, judeţul Botoşani, care conducea un autoturism, şi l-a accidentat pe A. Mihai.
 
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a lui A. Mihai, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijri medicale, rămânând internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.          
       
Față de A. Petru şi A. Gheorghe se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca după examinarea medico-legală a victimei şi în funcţie de poziţia procedurală a acesteia, să se procedeze la reîncadrarea juridică a faptei şi la finalizarea cercetărilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
23

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
41

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
47

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...