Scandal monstru într-un bar din Botoșani! Bărbat plin de sânge dus la spital, rudele au făcut circ!

În după-amiaza zilei de 13 iunie a.c., un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe strada Independenței din municipiul Botoșani, unde administratorul unui bar a sesizat telefonic  producerea unui scandal.

La fața locului, jandarmii au găsit un bărbat care sângera abundent în zona feței, fiind solicitată prezența unei ambulanțe, care l-a transportat la U.P.U. a Spitalului Mavromati, apoi la Secția de Psihiatrie.

În momentul intervenției jandarmilor, în fața barului s-au adunat mai mulți cunoscuți ai bărbatului lovit, care au provocat scandal, încercând să împiedice luarea măsurilor legale de către forțele de ordine. La sosirea ambulanței, aceștia au devenit și mai gălăgioși, însoțind ambulanța până la U.P.U., unde s-au manifestat în același mod.

Pentru scandalul provocat și tulburarea ordinii și liniștii publice, două femei și doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 4300 de lei.

În urma vizionării înregistrărilor făcute de camerele de supraveghere ale barului, pe numele administratorului au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,loviri și alte violențe".

La rândul său, bărbatul lovit s-a ales cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru provocare de scandal și adresare de injurii și amenințări, el fiind, de fapt, cel care a ,,inițiat" întreg ,,tămbălăul".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ajutoare de încălzire acordate de stat pentru locuitorii din Botoșani: Ce documente sunt necesare!

astăzi, 20:30

Începând cu 14 octombrie 2024, cererile și declarațiile pe propria răspundere vizând acordarea ajutorului de încălzire cu gaze naturale, energie electrică, combustibili so...

O unitate sanitară din Botoșani angajează medici: Lista locurilor de muncă vacante a AJOFM!

astăzi, 20:00

Se caută spre angajare un medic rezident și un medic specialist, absolvenți de studii universitare. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă. Oferta este ...

AJPIS Botoșani: Zeci de mii de lei pentru alocații și indemnizații vor intra în conturi începând de mâine!

astăzi, 19:10

54.137 beneficiari ai alocațiilor de stat pentru copii și ai indemnizațiilor pentru creșterea copiilor vor încasa, în total, 35.104.396 de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei ca...