Licitație reluată pentru depozitul de la Stăuceni! "Dacă nici la a doua licitație nu se prezintă trei firme care să fie calificate...."

Consiliul Județean a reluat licitația în vederea delegării administrării către un operator privat a depozitului ecologic de la Stăuceni.

La prima licitație, din cele patru oferte depuse, două nu au fost eligibile, și cum procedura prevede ca cel puțin trei oferte să fie eligibile pentru a putea fi desemnat un câștigător, întreaga procedură de licitație a fost reluată.

În cazul în care nici de această dată nu vor fi trei oferte eligibile, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a precizat că se va proceda la negociere directă în vederea atriburii acestui contract.

"Astăzi reluăm procedura de licitație. După ce se parcurg toate termenele, dacă nici la a doua licitație nu se prezintă un număr de trei firme care să fie calificate, urmează procedura de negociere directă. Cu alte cuvinte, noi estimăm că în partea a doua a lunii august oricum vom avea un operator pe groapă și pe stația de transfer. Va fi o negociere directă față de ofertele care se vor califica. Cu siguranță vor veni măcar în același număr", a specificat Gheorghe Sorescu.

În ședința de Consiliu Județean de luna aceasta va fi un proiect de hotărâre privind scoaterea la licitație a colectării pe cele cinci zone din județ. 

 

Spune-ne opinia ta