Scandal: liderii sindicali, interceptati de servicii pentru atentat la siguranta nationala?

Scandal: liderii sindicali, interceptati de servicii pentru atentat la siguranta nationala?

   inpolitics.ro

Marin Gruia, liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual din MAI, a facut o declaratie incendiara la Antena 3, potrivit careia actuala putere a decis sa intercepteze telefoanele liderilor sindicali, sub pretextul periclitarii sigurantei nationale.

Gruia a declarat ca a facut o solicitare oficiala catre procurorul general, Laura Kovesi, sa comunice daca sunt adevarate informatiile pe care le detine, respectiv ca s-a cerut aprobarea instantei pentru interceptarea telefoanelor liderilor sindicali, pe legea sigurantei nationale, scrie inpolitics.ro.

Sindicalistul a mai explicat ca asupra politistilor au fost exercitate o serie de presiuni pentru renuntarea la proteste, desi 21.000 de politisti dintr-un total de 25000 au fost de acord cu respectivele proteste.

"Au inceput presiuni si amenitari la nivel national, sefii au fost trimisi in teritoriu sa discute cu oamenii", a spus Gruia, în direct la Antena 3, adaugind: "S-a ajuns sa se spuna ca daca se vor aresta 2-3 lideri vor inchide gura politistilor". "Traim intr-o tara in care avem o dictatura moderna" a conchis sindicalistul, citat de inpolitics.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
15

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
53

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
102

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...