SCANDAL la Loteria Română. Acuzaţii de furt și inventarea unui câştigător

SCANDAL la Loteria Română. Acuzaţii de furt și inventarea unui câştigător
"Niciodată nu o să vină cineva să revendice al doilea premiu. De la început am afirmat că al doilea câştigător nu există şi omul care a câştigat de fapt a pierdut jumătate din sumă".

Un nou scandal tinde să zguduie Loteria Română, după ce al doilea câștigător al tragerii din 30 decembrie 2015 nu s-a prezentat să-și revendice premiul de trei milioane de euro. La ultima tragere a anului trecut, la Loto 6/49, au fost doi câștigători, ambii din Găești, care ar fi cumpărat biletele de la aceeași agenție, informa Loteria Română.

Sorin Constantinescu, fost consilier al Loteriei Române, a lansat o ipoteză șocantă: celălalt câștigător nu există, el a fost inventat. Potrivit acestuia, instituţia a apelat la acest tertip pentru a băga banii în bugetul Loteriei, informează România TV, citată de dcnews.ro.

"Niciodată nu o să vină cineva să revendice al doilea premiu. De la început am afirmat că al doilea câştigător nu există şi omul care a câştigat de fapt a pierdut jumătate din sumă", a declarat Sorin Constantinescu.

Mai exact, Sorin Constantinescu spune că Loteria Română ar fi minţit că există un al doilea câştigător.

"Nu se reportează suma respectivă, ci se face venit în bugetul Loteriei. Conform regulamentului Loteriei, dacă peste 90 de zile nu s-a revendicat acest premiu, banii intră în contul Loteriei şi se face profit la Loterie", a spus Sorin Constantinescu.

Fostul consilier susţine că bărbatul care şi-a revendicat deja premiul ar trebui să se adreseze autorităţilor şi să ceară Loteriei să facă dovada existenţei unui al doilea câştigător.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Așteptare. De Emilia-Paula Zagavei

Luni, 17 Mai 2021
71

Ca de obicei la venirea serii publicăm o nouă poezie plină de sensibilitate venită pe adresa de e-mail a redacție. Vă dorim lectură plăcută.***AȘTEPTAREde Emilia-Paula Zagavei...

Doar 11 medici de familie din județul Botoșani au început să vaccineze pacienți împotriva COVID-19

Luni, 17 Mai 2021
777

Doar un sfert dintre medicii de familie din judeţul Botoşani care s-au înscris în campania de vaccinare anti-COVID-19 au administrat, până în prezent, doze de vaccin pacien...

Un bărbat abia eliberat din închisoare a înjunghiat un consătean

Luni, 17 Mai 2021
885

Un sătean din judeţul Botoşani a fost înjunghiat în zona inimii de un bărbat în faţa unei crâşme. Motivul atacului a fost unul banal şi se pare nu exista un conflict mai...