POFTA BUNA: Pasta de fasole

Un aperitiv foarte satios, ideal pentru zilele in care tineti post.

Ingrediente necesare pentru pasta de fasole:

- circa jumatate de pachet de fasole cu bob mic
- sare - piper negru macinat
- 2 linguri cu bulion
- putin ulei
-1-2 cepe
- apa  

Mod de preparare pasta de fasole:

Se spala fasolea, se fierbe. Dupa ce a fiert, se scurge apa si se paseaza fasolea. Se incalzesc 1-2 linguri cu ulei intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste bine ceapa. se adauga putina ceapa in pasta de fasole, in acest timp se adauga bulionul peste ceapa, se amesteca, iar mixul se adauga pe deasupra pastei de fasole.

Ca sa fie si mai delicioasa, in pasta de fasole se pot adauga cativa catei de usturoi tocati marunt, iar in apa in care fierbe fasolea sa se adauge legume intregi, care mai apoi vor fi scoase. Se serveste pe paine de casa. 

Pofta buna! O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un excepțional instructor de dans din Botoșani, omul care a creat ”familia Jijia”!

astăzi, 21:47

Cu adâncă durere în suflet, membrii Ansamblului „Jijia” Albești își exprimă regretul profund pentru trecerea la cele veșnice a celui care a fost îndrumător, s...

Botoșani: Un autoturism parcat în fața unei gospodării a luat foc, în această seară!

astăzi, 21:09

Un autoturism parcat în fața unei gospodării din localitatea Leorda a luat foc, în această seară. Din fericire, nu au fost persoane rănite. Conducătoarea auto a observat că ies...

Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului, marcată la Liceul „Demostene Botez” Trușești! (Foto)

astăzi, 20:20

Cu ocazia Zilei Naționale de Comemorare a Holocaustului, celebrată anual în România pe 9 octombrie, elevii de la Liceul „Demostene Botez” Trușești în colaborare cu pr...