POFTA BUNA: Pasta de fasole

Un aperitiv foarte satios, ideal pentru zilele in care tineti post.

Ingrediente necesare pentru pasta de fasole:

- circa jumatate de pachet de fasole cu bob mic
- sare - piper negru macinat
- 2 linguri cu bulion
- putin ulei
-1-2 cepe
- apa  

Mod de preparare pasta de fasole:

Se spala fasolea, se fierbe. Dupa ce a fiert, se scurge apa si se paseaza fasolea. Se incalzesc 1-2 linguri cu ulei intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste bine ceapa. se adauga putina ceapa in pasta de fasole, in acest timp se adauga bulionul peste ceapa, se amesteca, iar mixul se adauga pe deasupra pastei de fasole.

Ca sa fie si mai delicioasa, in pasta de fasole se pot adauga cativa catei de usturoi tocati marunt, iar in apa in care fierbe fasolea sa se adauge legume intregi, care mai apoi vor fi scoase. Se serveste pe paine de casa. 

Pofta buna! O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Captură inedită: Țigări ascunse în piese de lego și produse susceptibile a fi contrafăcute de zeci de mii de lei! (Foto)

astăzi, 09:27

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoșani au descoperit și ridicat în vederea confiscării, în urma unei acțiuni desfășurate &ic...

IPS Teofan, prezent astăzi la Mănăstirea Lebăda și la Crucea de la Ibănești!

astăzi, 08:48

Duminică, 14 septembrie – Duminica Înălțării Sfintei Cruci Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, va sluji Sfânta Liturghie la Mănăs...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (372)

astăzi, 08:39

O NOUĂ REVISTĂ TRIMESTRIALĂ DE UMOR: „ȘAGA” „Mais ou` sont les neiges d`antan”, mi-am zis când, pornit să caut prin bibliotecă ceva, am dat peste altceva, o revi...