SCANDAL LA CONCESTI! Oficialii Ungureniului il acuza pe primarul de Paltinis ca a sarit la bataie cu....lopata

SCANDAL LA CONCESTI! Oficialii Ungureniului il acuza pe primarul de Paltinis ca a sarit la bataie cu....lopata
Oficialii clubului Rapid Ungureni se plang de organizarea proasta a meciului de astazi facuta de echipa FC Concesti. Ion Palalaie, antrenor-jucator al celor de la Ungureni, spune ca a trebuit sa mearga mai mult de 500 de metri pe jos pana la teren.

"Vai de capul lor. Cu masina nu puteai ajunge la teren ca era noroi pana la gat. Am lasat masina si am mers aproximativ 500 de metri pe jos prin noroi pentru a ajunge la terenul de fotbal. Nu se poate asa ceva", a declarat Ion Palalaie.

Acesta a spus ca meciul de astazi cu FC Concesti, incheiat cu victora rapidistilor cu 2-1, a avut un final foarte tensionat. El il acuza pe primarul de Paltinis, Costel Romanescu, venit si el la meci, ca ar fi sarit cu lopata la bataie.

"Nu stiu de ce a venit la meci. Probabil sa faca scandal. Tot meciul striga la noi ca ne luam 4, 5 goluri, ca suntem slabi. La final a inceput sa ne injure si a pus mana pe o lopata si a venit spre noi sa ne loveasca. Sunt curios daca domnul Tailup (observator) a scris asta in raport. Nu am vazut acolo politie sau om de ordine. De la teren pana la masina, ce siguranta aveam noi? Putea iesi o bataie groaznica. A fost o organizare slaba din partea celor de la Concesti", a spus Palalaie.

"Tot timpul cand am facut scandal toate site-urile si toata presa a scris. Acum sa vad ce se intampla cu acest Costel Romanescu", a mai spus antrenorul-jucator al Rapidului.

Contactat telefonic de Sport.Botosani.ro, primarul Paltinisului, Costel Romanescu neaga acuzatiile aduse de cei de la Ungureni.

Intra pe www.sport.botosani.ro pentru a afla ce a declarat primarul de Paltinis vizavi de acuzatiile aduse.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
16

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
32

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
387

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...