Scandal în Italia după ce Garda Financiară va purta cămăşi "din ţara lui Dracula"

Formaţiunea xenofobă Liga Nordului, care face parte din coaliţia guvernamentală din Italia, a criticat dur obţinerea de către o firmă din România a unui contract pentru furnizarea de cămăşi agenţilor Gărzii Financiare italiene, informează ediţia online a agenţiei AgenParl.

Contractul obţinut de o firmă din Bârlad pentru a distribui cămăşi gărzii Financiare din Italia a fost contestat de formaţiunea xenofobă Liga Nordului.

"Aflăm de la site-ul de ştiri ItaliaOggi că o firmă românească a obţinut contractul Gărzii Financiare italiene pentru furnizarea de cămăşi. Deci, agenţii Gărzii Financiare italiene se vor îmbrăca în haine româneşti? Mi se pare total absurd", afirmă deputaţii Maurizio Fugatti, Giovanna Negro şi Silvana Comaroli, toţi membri ai Ligii Nordului.

Sub titlul "Garda Financiară se îmbracă din România, cumpărând 128.000 de cămăşi din ţara lui Dracula", site-ul de ştiri ItaliaOggi a relatat că licitaţia pentru acest contract a fost câştigată de compania Confecţii Bârlad.

Valoarea contractului este de 1,77 milioane de euro, în scădere faţă de licitaţia precedentă, care se încheiase cu un contract în valoare de 2,6 milioane de euro. Astfel, preţul unei singure cămăşi va fi de 13,8 euro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecție despre independență și tărie de caracter cu micii cititori, la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani!

Friday, 25 October 2024

Coordonați de prof.Cristina Surdu, cei mici  au avut parte astăzi de o zi specială la bibliotecă. Au început un nou Club de lectură intitulat „Comoara lecturii". Pasionați ...

Social democrații botoșăneni la debut de campanie electorală pentru prezidențiale! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Alegerile prezidențiale vor avea loc în două tururi. Primul tur va fi pe 24 noiembrie, iar cel de-al doilea pe 8 decembrie, momente în care românii își vor putea alege noul ...

Elevii unui liceu din județ au învățat de la comisarii Gărzii de Mediu Botoșani cum să colecteze selectiv deșeurile! (foto)

Friday, 25 October 2024

Pentru că militează ca activitatea de colectare separată să fie un obicei zilnic, abandonarea deșeurilor să nu stea în caracter, iar exemplul lor să fie multiplicat, comisarii din cadrul ...