Scandal de pomină în centrul orașului! FOTO

Scandal de pomină în centrul orașului! FOTO
Noapte agitată pentru un grup de tineri suceveni și botoșăneni, care s-au distrat distrugând tot ce le-a ieșit în cale! 

După ce au petrecut bine în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00 au început să își facă de cap în centrul orașului.

La ora 3.20, dispeceratul Poliţiei Locale Botoşani a surprins un grup de patru tineri care se comportau anormal, prin ţipete şi larma, finalizând cu distrugerea ghivecelor de flori şi a ornamentelor existente pe pietonalul Unirii din municipiu.
    
Incidentul a început la o terasa aflată în zona pietonalului, unde "energizantele" consumate îi îndemnau la violenţă şi scandal.

Fiind alarmate patrulele din zona de responsabilitate, s-a trecut la prinderea, identificarea şi sancţionarea celor patru "voinici" care nu aveau de gând să se oprească aici, dacă nu se intervenea la timp.
    
Cei patru tineri erau P. Dan, din Suceava, în vârstă de 22 de ani, vârful de lance al distrugerilor, care cu sete lovea ornamentele pietonale, iar pentru fapta lui a fost sancţionat cu 1000 lei amendă. Un alt teribilist, M. Liviu Constantin Vasile, din Fălticeni, de 23 de ani, a fost sancţionat cu 300 lei amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. El era secundat de P. Petru-Mugurel, de 20 de ani, şi P. George, fratele lui geamăn, ambii din Unţeni, județul Botoșani, aceştia fiind sancţionaţi cu 200 lei, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.





     
    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
183

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
650

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
243

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...