Scandal cu furci si topoare, stins de oamenii legii cu focuri de arma!

Scandal cu furci si topoare, stins de oamenii legii cu focuri de arma!
Conflict intre doua familii aplanat cu focuri de arma! Politistul a fost nevoit sa intervina in forta pentru a linisti spiritele incinse intre cele doua familii, omul legii apeland la arma din dotare.

Incidentul s-a petrecut duminica dimineata la Trusesti, dupa o noapte agitata, cu mai multe ciocniri intre cei implicati in scandal.

Politistii din Trusesti au fost sesizati in jurul orei 05.00, de catre P. Costache, din localitate, despre faptul ca mai multe persoane fac scandal la domiciliul sau. Echipa operativa deplasata la fata locului a stabilit faptul ca la 26 iulie, in jurul orei 04.30, P. Adi, de 21 de ani, si P. Marian, de 19 ani, frati, ambii din Trusesti, judetul Botosani, in timp ce se aflau in discoteca din localitate, au avut o discutie contradictorie cu consateanul lor C. Iulian, de 34 de ani, discutie in urma careia acesta din urma l-a lovit pe P. Marian.

Cei doi frati s-au deplasat la domiciliu, de unde au luat mai multe obiecte contondente, dupa care au mers intr-un bar din localitatea de domiciliu, unde l-au gasit pe C. Iulian, insotit de concubina sa, pe care i-au agresat.

C. Iulian a fugit la domiciliu, unde si-a anuntat membrii familiei, dupa care, insotit de fratii sai C. Sorin, de 42 de ani, C. Costel, de 37 de ani, si C. George, de 39 de ani, toti din Trusesti, s-au deplasat la locuinta lui P. Marian, au patruns fara drept in curte, unde C. Sorin l-a lovit cu palmele peste fata pe P. Adi, plecand la scurt timp.

In jurul orei 05.30, fratii C. Iulian, C. Sorin, C. Costel si C. George, insotiti de alte 10 persoane din randul rudelor, avand asupra lor diverse obiecte contondente (furci, topoare, pietre, etc), au revenit la locuinta familiei lui P. Marian, cu intentia clara de a-i agresa.

Ajunsi in apropierea locuintei, au fost intampinati de acestia si au inceput sa se agreseze reciproc. In acel moment a intervenit un agent de la Politia Trusesti, care a facut in mod regulamentar uz de arma, tragand trei focuri in plan vertical, pentru aplanarea conflictului.

P. Adi si P. Marian au fost retinuti in vederea arestarii preventive, fiind cercetati sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, port fara drept a obiectelor confectionate pentru taiere si loviri sau alte violente.

C. Costel si C. George sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de violare de domiciliu, iar C. Sorin sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si lovire sau alte violente, acestia fiind cercetati in stare de libertate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
56

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
317

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
125

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...