SC Transporturi Auto SA Botosani, interesata de reabilitarea drumului Iasi-Botosani

SC Transporturi Auto SA Botosani, interesata de reabilitarea drumului Iasi-Botosani
Oferta cea mai mica, cea a consortiului format din asocierea SC Transporturi Auto SA Botosani si SC Genesis International SA Bucuresti, este considerata de ieseni a fi "penibila". Licitatia care vizeaza reabilitarea drumului judetean 282 Iasi-Botosani a starnit interesul a 12 firme, atat din tara, cat si din strainatate.

Cu toate acestea, mare parte din aceste firme a depus o oferta care nu a multumit conducerea Consiliului Judetean (CJ) Iasi. Conducerea institutiei sustine ca nu este normal ca firmele sa liciteze mult sub prevederea bugetara, de aproape 60 milioane lei, pentru ca lucrarea nu ar mai fi de calitate, iar drumul ar urma sa fie facut si mai prost.

"Cei care au licitat un pret mic nu pot face lucrari de calitate. Ei trebuie sa justifice faptul ca pot face lucrari de calitate. Avem nevoie de o firma serioasa care sa faca si o lucrare de calitate", a spus Constantin Simirad, presedintele CJ Iasi.

Cea mai mica oferta a venit din partea consortiului format din asocierea SC Transporturi Auto SA Botosani si SC Genesis International SA Bucuresti, care a depus o oferta de 30,6 milioane lei.

Asociatia SC Antrepriza de Lucrari Drumuri si Poduri SA Iasi & Peyber Hispanica SL a depus o oferta de 42,8 milioane lei, iar Asociatia Euroconstruct SA Timisoara & Sedesa Obras Y Servicios SA a depus o oferta de 46,6 milioane lei.

Alte oferte care nu au multumit autoritatile au mai depus si Euroconstruct Group SRL Iasi, care a depus o oferta de 46,6 milioane lei, Themeli SA Grecia, care a depus o oferta de 47,7 milioane lei, Asocierea SC Viarom Construct SA Bucuresti & Eurovia CS SA, aceasta asociere depunand o oferta de 47,8 milioane lei.

Societatea Vega 93 SRL Galati a depus o oferta de 49,6 milioane lei, Romstrade SRL Giurgiu a depus o oferta de 50,4 milioane lei, Strabag SRL Bucuresti a solicitat 51,1 milioane lei pentru a reabilita drumul, Spedition UMB Bacau a solicitat52,5 milioane lei, iar Asociatia Ted Construct SRL Iasi, SC Star T&D SRL, SC Moldotrans Auto SA, SC Eky Sam SRL Targu Frumos a cerut 54,9 milioane lei. Ultima firma care s-a inscris la licitatie a fost Pa&Co International SRL Oituz, care a solicitat 57,9 milioane lei, scrie Buna Ziua Iasi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
58

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
101

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
64

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...