SC TERMICA: Modificarea instalatiilor de distributie din apartamente este interzisa daca nu exista aprobarea furnizorului de servicii!

Societatea comercială Termica SA Botoşani informează populaţia că modificarea instalaţiilor de distribuţie a încălzirii sau apei calde de consum în apartamente sau în interiorul unui condominiu fără aprobarea specialiştilor furnizorului este interzisă.

Potrivit Regulamentului serviciului public de alimentare cu energie termică din municipiul Botoşani, aprobat prin Horătârea Consiliului Local 41/2010, lucrările neautorizate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 2.500 lei.

În acelaşi timp, Termica SA dă asigurări că preţul energiei termice livrate populaţiei, în iarna 2010-2011, nu va suporta modificări faţă de sezonul rece anterior, indiferent de nivelul subvenţiilor acordate de stat.

Pentru menţinerea actualului preţ la apă caldă şi căldură, conducerea Termica a adoptat şi urmează să adopte măsuri pentru reducerea pierderilor, dar şi a costurilor de producţie.

Termica SA dă, de asemenea, garanţii că familiile sau persoanele singure racordate la sistemul centralizat de termoficare din municipiul Botoşani vor beneficia de căldură şi apă caldă în aceleaşi condiţii ca în iarna precedentă.

SC TERMICA SA BOTOSANI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
172

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
346

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
83

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...