Sârbu, mesaj pentru Buiuc: "Când îţi termini interimarul te reîntorci pe postul deţinut anterior, adică cel de pensionar!"

Mihai Sârbu spune că se aştepta să promoveze concursul pentru ocuparea postului de manager al Filarmonicii Botoşani, instituţie la conducerea căreia s-a aflat şi în trecut, şi a spus că în noul mandat îşi doreşte să încheie stingă conflictele existente între angajaţii Filarmonicii. Sârbu a spus că va discuta cu fiecare salariat în parte.

"Sunt mulţumit. Mă întorc la Filarmonică şi sper să reuşesc să discut cu fiecare în parte şi să încercăm să aplanăm tot ce a fost. Voi vedea unde sunt probleme şi voi discuta cu fiecare salariat în parte. Deja după evaluarea finală lucrurile se mai rezolvaseră, dar ştiţi cum este, nu toţi pot să fie de partea ta. Eu cred că reuşim să punem lucrurile la punct, trebuie să le punem la punct. Este o instituţie de cultură, la urma urmei", a spus Mihai Sârbu.

Odată cu revenirea lui Mihai Sârbu la conducerea Filarmonicii, actualul manager interimar, Liviu Buiuc, va părăsi instituţia, acesta fiind pensionar.

"Legea ocupării posturilor temporar vacante de conducere spune foarte clar că atunci când îţi termini interimarul te reîntorci pe postul deţinut anterior, adică cel de pensionar", a mai spus Sârbu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...