Sărbătorile creștine oglindite în creațiile copiilor

Sărbătorile creștine oglindite în creațiile copiilor
Școala cu clasele I-VIII Nr. 2 Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Protopopiatul Botoșani, Palatul Copiilor Botoșani, Direcția pentru Cultură și Patrimoniul Național al Județului Botoșani și Centrul Școlar de Educație Incluzivă Botoșani, organizează în luna aprilie a.c. concursul de creații literare și plastice intitulat "Sărbătorile pascale".

Concursul este structurat pe cinci secțiuni: creație literară, creație plastică (desen, colaj, pictură), creație felicitări, ouă încondeiate și pictură pe sticlă și se adresează preșcolarilor și elevilor din clasele I – VIII.

Creațiile copiilor se primesc la Școala cu clasele I – VIII Nr. 2 Botoșani, până la data de 20 aprilie 2011, și vor fi evaluate avându-se în vedere realizarea lucrărilor exclusiv de către elevi, gradul de originalitate și creativitate, cunoașterea obiceiurilor și tradițiilor românești.

Pentru fiecare secțiune se vor acorda premiile I, II, III și mențiune, iar pentru lucrările nepremiate se va acorda diplomă de participare.

Lucrările premiate vor fi expuse la Protopopiatul Botoșani și la Direcția de Cultură Botoșani.

Informații referitoare la primirea lucrărilor și desfășurarea concursului se pot obține de la coordonatoarea proiectului, prof. Margareta Luminița Neacșu – telefon 0727/315932, e-mail: luminta_neacsu14@yahoo.com.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
104

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
106

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
153

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...