Sarbatoare inchinata mamelor, dar fara mame!

Sarbatoare inchinata mamelor, dar fara mame!
Sub indrumarea pictorului Liviu Soptelea, copiii aflati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani au deschis portile primaverii printr-o expozitie de pictura intitulata Caligrafii de primavara.

Expozitia se afla la editia a treia. Marius Zama, Lucian Lungu, Mihaela Panzariu, Crina Luchian, Nicolae Ciobanasu, Alexandra Dubina, Diana Gaitan, Eugen Saibel, Adina Calin, Madalina Iozici, Raluca Rotaru, Petronela Caramidaru, Marian Lana, Vasile Cudelcu, Nicoleta Porosniuc, Florin Onofrei sunt cei care si-au expus cu mare emotie lucrarile.

"Primavara sadeste in sufletul nostru speranta reinnoirii, a renasterii, toate acestea regasindu-se in picturile micilor artisti care au expus astazi. Copiii din CPCRU au tinut sa marcheze atat prin culoare, cat si printr-un program artistic, venirea primaverii si respectiv a Zilei de 8 Martie, ocazie cu care uram si noi La multi ani tuturor mamicilor, doamnelor si domnisoarelor!", a declarat Mirela Fasola, coordonatoarea activitatii de la Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta.

Printre creatile copiilor s-au numarat si cateva lucrari ale pictorului Liviu Soptelea, dar si un tablou realizat de o angajata a Complexului de Serviciii Comunitare, respectiv Anca Larionesei, care a fost incurajata chiar de sefa complexului, Felicia Mihai, sa-si faca publica pasiunea pentru pictura.

Tot in cursul zilei de vineri, copiii de la Centrul de primire a Copilului in regim de urgenta au spus poezii si le-au cantat mamelor fara ca acestea sa fie macar prezente la acest eveniment.

"De-a lungul timpului, dintre elevi, multi au luat diverse premii la diferite concursuri. Aceste expozitii au devenit o traditie pentru noi", a declarat Liviu Soptelea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
127

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
159

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
116

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...