Saptamana incepe cu frig si ninsori!

Saptamana incepe cu frig si ninsori!
Primavara se lasa asteptata. Ninsorile, viscolul si gerul au dat iarasi navala, chiar daca lunile rezervate lor s-au scurs. In loc de soare si miros de primavara inca avem parte de grade cu minus.

Ninsorile au inceput in nordul tarii si au ajuns si in Capitala. Informarea emisa de meteorologi a intrat in vigoare duminica dimineata, la ora 10 si dureaza pana luni, la ora 18.
 
Ninsorile vor cuprinde treptat toata tara, insa zapada se va asterne cel mai mult in Carpatii Meridionali si cei de curbura. Probleme vor fi si din cauza vantului care va viscoli zapada in special la munte, unde viteza ajunge si la 120 de kilometri la ora, informeaza ProTV.
 
Dupa viscol si zapada, urmeaza cateva nopti geroase, pana joi, cand primavara va da timid primele semne cu temperaturi de 10 grade.
 
In prima parte a acestei saptamani vremea se va raci accentuat, devenind geroasa in cursul noptilor si al diminetilor in nordul, nord-estul si centrul tarii, precum si in zonele deluroase din celelalte regiuni.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
133

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
395

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
73

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...