Săptămână a Patimilor însângerată: Cioban ucis în bătaie de doi tineri!
UPDATE!

Tragic sfârşit al unui cioban din Hlipiceni, la marginea satului, după ce a fost victima unei agresiuni îngrozitoare!

Săptămână a Patimilor însângerată: Cioban ucis în bătaie de doi tineri!

Marţi dimineaţă, sătenii care aveau drum prin apropierea Haltei CFR din Hlipiceni au descoperit trupul neînsufleţit al unui bărbat pe care nu reuşeau să-l identifice.

Cum pe trupul neînsufleţit au fost observate urme de violenţă, a fost solicitat procurorul de serviciu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, ancheta fiind preluată de acesta, după cum spun reprezentanţii instituţiei.

Cercetările au indicat că bărbatul, Vlăduţ C., de 26 de ani, din Hlipiceni, despre care s-a stabilit că ar fi fost cioban la o stână din Răuseni, a fost ucis în bătaie de doi adolescenţi, cu vârste de 15, respectiv 17 ani, colegi de muncă la aceeaşi stână şi consăteni.

Mai exact, luni seara, între cei trei a izbucnit un conflict, adolescenţii sărind la bătaie şi lovindu-l pe cioban cu lanţuri şi cu bâte. Când au văzut că bărbatul nu mai mişcă, cei doi tineri l-ar fi cărat cu faetonul până în apropierea haltei, unde l-au abandonat.

Trupul neînsufleţit al ciobanului a fost ridicat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Cei doi suspecţi au fost aduşi la Parchet pentru audieri.

UPDATE:
Minorul de 17 ani a fost reţinut, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă timp de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Amicul de 15 ani a fost lăsat să plece acasă, anchetatorii neputând lua niciun fel de măsură împotriva lui din cauza vârstei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
11

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
264

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
232

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...