Sanse minime pentru Guvernul Croitoru!

Sanse minime pentru Guvernul Croitoru!
Conform declaratiilor categorice de pana acum ale liderilor PSD, PNL si UDMR si conform socotelilor hartiei, Cabinetul Croitoru nu are nicio sansa sa primeasca votul de investitura al Parlamentului.

Teoretic, insa, cabinetul Croitoru are doua sansa sa treaca: teama de anticipate sau un subit acces de responsabiliate individuala sa-i impinga pe parlamentari la o masiva dezertare de la linia partidului.

Pentru fiecare parlamentar mai aproape decat paltonul este maioul. Adica, mai importanta decat politica partidului si chiar decat sansele candidatului acestuia la prezidentiale, este soarta proprie, iar soarta proprie tine de mandatul din Parlament. Acesta ii da si banii, si influenta, si parghiile imbogatirii. Iar respingerea cabinetului Croitoru ii apropie de parlamentari cu inca un pas de anticipate, dupa ce, prin motiunea de cenzura, l-au facut pe primul.

Parlamentarii PSD si PNL vor fi obligati sa voteze din nou cu bilele la vedere ca sa nu existe dubii, iar langa urne vor sta, atenti, supraveghetorii din partid.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
6

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
41

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
62

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...