Sanatatea botosaneana primeste o lovitura fara precedent!

Sanatatea botosaneana primeste o lovitura fara precedent!
Infiintarea unor centre private a avut drept efect desfiintarea unei intregi sectii a Spitalului Judetean Botosani!

Pentru ca nu mai aveau cui sa ofere ingrijiri medicale specifice sectiei, angajatii Centrului de Dializa din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Botosani au optat pentru noi locuri de munca.

Incepand de astazi, trei unitati ultramoderne din Botosani, specializate in activitatea de dializa, au intrat in activitate, astfel ca 100 de pacienti dializati au fost impartiti intre cele trei sectii private.

Bineinteles, cei mai multi dintre angajati provin din centrul de dializa al Spitalului Judetean.

Eu cred ca ar fi fost decent din partea pacientilor, sau chiar si a reprezentantilor firmelor, sa se depuna o instiintare la spital conform careia din data de nu vor mai apela la serviciile noastre. Daca asa au dorit sa actioneze, este alegerea lor. Noi vom trece la renovarea incaperilor si apoi le vom da o alta destinatie, a precizat Doru Muntianu, manager general al SJU, deranjat de faptul ca nu a fost prevenit asupra acestei situatii.

In locul sectiei de dializa va aparea, probabil, o sectie de boli de nutritie sau cardiologie.

Cele trei centre de dializa sunt situate in cladirea fostei societati Carisma, langa Biserica Sfantul Dumitru si in bariera Sulita. Noile centre vor intra in contract direct cu Casa Nationala de Sanatate pentru ingrijirea pacientilor.

Nu este de neglijat faptul ca pacientii au fost atrasi de conditiile hoteliere, care nu pot fi comparate cu ceea ce oferea Spitalul Judetean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
152

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
113

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
178

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...