Marian Sarbu, pus la zid de Iliescu pentru masura de interzicere a cumulului pensiei cu salariul

Marian Sarbu, pus la zid de Iliescu pentru masura de interzicere a cumulului pensiei cu salariul

 Marian Sarbu, ministrul Muncii  

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a profitat de sedinta Comitetului executiv de astazi pentru a aduce critici ministrului Muncii, Marian Sarbu.

Potrivit unor surse social-democrate, Sarbu a fost acuzat de catre Iliescu ca a adus deservicii electorale partidului prin sustinerea ordonantei prin care se interzice cumulul pensiei cu salariul.

Conform surselor citate, Iliescu a atras atentia celor prezenti ca sustinerea unei astfel de masuri in domeniu loveste in propriul electorat traditional.

Presedintele de onoare a aratat cu degetul in directia ministrului de resort, Marian Sarbu cerandu-i sa nu mai sprijine in mod deschis initiative care ar putea face rau partidului.

In replica, Sarbu a afirmat ca nu numai pensionarii constituie electoratul PSD-ului, ci si tinerii, un segment de varsta in care ar trebui mai mult investit.

"Si tinerii au nevoie de locuri de munca" a afirmat Sarbu, apreciind ca tineretul are mai mult potential electoral si ca ar trebui promovate masuri sociale in ajutorul acestei categorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Ziua Națională a României", sărbătorită ”acolo unde se agață harta în cui”

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
321

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și de dărăbăneni, doar că ploaia rece și vremea mohorâtă au făcut ca numărul participanților la manifestări să fie mult sub a...

Tragerea la sorți EURO 2024. România a scăpat de Germania, Anglia și Spania

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
565

România și-a aflat adversarele de la Campionatul European din GermaniaNaționala pregătită de Edi Iordănescu s-a aflat în urna a doua, după ce echipa noastră a bătut Elveția cu...

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor în domeniul silvic

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
130

La data de 1 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu sprijinul celor din cadrul subunităților au acționat pentru prevenirea combaterea faptelor ilegale în do...