Marian Sarbu, pus la zid de Iliescu pentru masura de interzicere a cumulului pensiei cu salariul

Marian Sarbu, pus la zid de Iliescu pentru masura de interzicere a cumulului pensiei cu salariul

 Marian Sarbu, ministrul Muncii  

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a profitat de sedinta Comitetului executiv de astazi pentru a aduce critici ministrului Muncii, Marian Sarbu.

Potrivit unor surse social-democrate, Sarbu a fost acuzat de catre Iliescu ca a adus deservicii electorale partidului prin sustinerea ordonantei prin care se interzice cumulul pensiei cu salariul.

Conform surselor citate, Iliescu a atras atentia celor prezenti ca sustinerea unei astfel de masuri in domeniu loveste in propriul electorat traditional.

Presedintele de onoare a aratat cu degetul in directia ministrului de resort, Marian Sarbu cerandu-i sa nu mai sprijine in mod deschis initiative care ar putea face rau partidului.

In replica, Sarbu a afirmat ca nu numai pensionarii constituie electoratul PSD-ului, ci si tinerii, un segment de varsta in care ar trebui mai mult investit.

"Si tinerii au nevoie de locuri de munca" a afirmat Sarbu, apreciind ca tineretul are mai mult potential electoral si ca ar trebui promovate masuri sociale in ajutorul acestei categorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furnizarea apei se va relua în Dorohoi astăzi, începând cu ora 10:00

astăzi, 08:37
48

Reprezentanții societății de apă Nova Apaserv fac precizarea că, din cauza complexității lucrării de remediere a avariei din zona Cervicești Deal de pe conducta de transport a apei tratate DN...

Calendar Ortodox: Sf. Cuv. Maria Egipteanca; Sf. Mc. Gherontie; Sf. Cuv. Varsanufie de la Optina (Pomenirea morților)

astăzi, 08:33
33

Cuvioasa Maria s-a născut în Egipt şi încă de la 12 ani a plecat din casa părinţilor ei şi s-a dus în Alexandria. Fiind tânără şi frumoasă, a căzut într-o at&a...

Vacanța de Paște începe într-o săptămână. Elevii și profesorii au 12 zile libere, până pe 19 aprilie când revin la cursuri în ultimul modul de învățare

Vineri, 31 Martie 2023
248

Mai sunt 7 zile până la vacanța de Paști din anul școlar 2022-2023. Elevii și profesorii încep vacanța de vineri, 7 aprilie, o parte sărbătoresc Paștele catolic pe 9 aprilie, iar ...