Marian Sarbu, pus la zid de Iliescu pentru masura de interzicere a cumulului pensiei cu salariul

Marian Sarbu, pus la zid de Iliescu pentru masura de interzicere a cumulului pensiei cu salariul

 Marian Sarbu, ministrul Muncii  

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a profitat de sedinta Comitetului executiv de astazi pentru a aduce critici ministrului Muncii, Marian Sarbu.

Potrivit unor surse social-democrate, Sarbu a fost acuzat de catre Iliescu ca a adus deservicii electorale partidului prin sustinerea ordonantei prin care se interzice cumulul pensiei cu salariul.

Conform surselor citate, Iliescu a atras atentia celor prezenti ca sustinerea unei astfel de masuri in domeniu loveste in propriul electorat traditional.

Presedintele de onoare a aratat cu degetul in directia ministrului de resort, Marian Sarbu cerandu-i sa nu mai sprijine in mod deschis initiative care ar putea face rau partidului.

In replica, Sarbu a afirmat ca nu numai pensionarii constituie electoratul PSD-ului, ci si tinerii, un segment de varsta in care ar trebui mai mult investit.

"Si tinerii au nevoie de locuri de munca" a afirmat Sarbu, apreciind ca tineretul are mai mult potential electoral si ca ar trebui promovate masuri sociale in ajutorul acestei categorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Țeava de apă uscată din fața porții. Cod Roșu de caniculă… fără apă în satele din Botoșani!

astăzi, 08:10
27

Dincolo de disconfortul termic, în multe județe a mai apărut o problemă: oamenii nu mai au apă.Țeava de apă uscată din fața porțiiSituația este dramatică în comuna Frumu...

Spania a devenit a patra oară campioană europeană. Anglia pierde a doua finală consecutivă!

astăzi, 07:37
69

Spaniolii au mai câştigat trofeul în 1964, 2008 şi 2012. Pe Olympiastadion, din Berlin, spaniolul Lamine Yamal a mai stabilit un record odată cu titularizarea în meciul de duminic...

Cozonacul de la Botoșani, premiat la Techirghiol. Festivalul Plăcintelor a atras ca un magnet turiștii aflați pe litoral (Video)

astăzi, 07:22
136

Orașul Techirghiol a atras ca un magnet turiștii la Festivalul Plăcintelor, aflat la a III-a ediție. Organizat în centrul stațiunii, la frumosul eveniment atracția principală a fost repre...