Sanatate pe banii pacientilor: Sectia de Balneofizioterapie, cu buget injumatatit!

Din cauza ca sumele primite anul acesta de Spitalul Judetean Mavromati, pentru Sectia de Balneofizioterapie, sunt la jumatate fata de anul trecut, bolnavii care au nevoie de proceduri vor trebui sa achite contravaloarea acestora.

Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean, suma alocata de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru BFT este de doar 78.000 de lei, pentru un an intreg.

"Banii pe care ii avem ne ajung doar pentru cativa pacienti. Ca sa nu plateasca unii deloc, iar altii sa plateasca, atunci compensam", a spus medicul Mihaela Miller, directorul medical al Spitalului Judetean.

O procedura costa pe zi 3,5 lei, pentru cei asigurati, iar pentru kinetoterapie costul pentru o sedinta este de 7 lei. Tratamentul pentru un singur oacient dureaza, in medie, 14 zile. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reguli noi pentru șoferii tineri, ce mașini vor fi interzise!

astăzi, 15:09

O propunere legislativă care a trecut, tacit, de Senat încă din luna martie È™i este în dezbatere la Camera DeputaÈ›ilor, for decizional, prevede ca tinerii sub 21 de ani È™i persoanele ...

Pedeapsă pentru un șofer care a călcat în picioare legea: Amendă de 1.600 de lei și permis suspendat pentru 120 de zile!

astăzi, 14:29

În localitatea Flămânzi, judeÈ›ul BotoÈ™ani, un È™ofer de 30 de ani a fost sancÈ›ionat drastic de poliÈ›iÈ™ti după ce a fost surprins efectuând o depășire pe linie continuă È™i ...

Oficial: Fabrica din Botoșani care a concediat sute de oameni se închide în luna noiembrie!

astăzi, 13:22

Oficial, este vorba despre dizolvarea È™i lichidarea simultană È™i voluntară a societății, fără numire de lichidator. Artsana România, care a deÅ£inut o fabrică la BotoÅŸani unde s-au ...