Salve de tun la marginea municipiului Botoşani

Salve de tun la marginea municipiului Botoşani
Mai multe salve de tun s-au auzit, luni, la marginea municipiului Botoşani.

La Batalionul 335 Artilerie Alexandru cel Bun s-a desfăşurat un ceremonial militar şi religios prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea unităţii.

În cadrul evenimentului, s-au prezentat exerciţii demonstrative oficialităţilor militare şi civile, exerciţii în cadrul cărora s-au executat trageri de manevră cu armamentul de infanterie şi cu tehnica de artilerie din dotare.

Batalionul 335 Artilerie Alexandru cel Bun face parte în prezent din Brigada 15 Mecanizată Podu Înalt şi provine din Brigada 33 Mecanizată, care a avut locaţia în municipiul Botoşani, unitatea fiind continuatoarea tradiţiilor de luptă a acesteia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
221

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
232

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...