Salvatorul mort în misiune, condus pe ultimul drum. Zeci de cadre medicale participă la funeralii-FOTO

Salvatorul de la Ambulanţa Botoşani al cărui destin a fost frânt în timpul unei misiuni este condus, astăzi, pe ultimul drum.

Rude, prieteni, cunoştine, colegi de la Ambulanţa Botoşani, dar şi simpli botoşăneni care au aflat de tragicul sfârşit al lui
Constantin Brânzilă, în vârstă de 57 de ani, au dorit să îi aducă un ultim omagiu celui care şi-a dedicat 37 de ani din viaţă pentru salvarea semenilor.

La înmormântarea lui nea Costică au venit şi colegi de la Staţiile de Ambulanţă din judeţele Iaşi şi Suceava, dar şi colegi de la Dorohoi şi de la SMURD.

Pe toate Ambulanţele din Botoşani a fost pusă fotografia ambulanţierului Constantin Brânzilă şi legată câte o panglică neagră.  Autosanitarele vor însoţi cortegiul funerar, colegii dorind să fie alături de nea Costică şi pe ultimul drum, aşa cum au fost alături în atâtţia ani în misiuni.

Ambulanţele au plecat din staţie cu sirenele şi girofarele pornite, pe traseul strada Marchian-Bulevardul George Enescu-strada Primăverii, iar când au ajuns la Biserica Bunca Vestire, unde are loc slujba de înmormântare, toţi cei prezenţi au izbucnit în lacrimi.

Constantin Brânzilă a murit, joi seara, după ce Ambulanţa pe care o conducea a fost izbită de un TIR, care nu a oprit la STOP, la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş.


















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pădurari amenințați cu moartea de un botoșănean, cazul a ajuns în atenția procurorilor!

astăzi, 11:14

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii a șase infracțiuni de ultraj. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în perioada iulie-august a.c., în timp ce...

Percheziții imobiliare terminate cu cătușe. Botoșănean reținut după ce a furat doi viței!

astăzi, 10:48

În cursul zilei de marți, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 19 ani, din orașul Săveni. Tânărul este ce...

Botoșani: Copilaş de nici 2 ani, opărit cu oala de mâncare. Inima micuţului s-a oprit aproape 20 de minute! (Video)

astăzi, 10:19

Un copil de doar un an şi jumătate din Botoşani luptă să trăiască după ce s-a opărit cu mâncare, relatează Observator. Băiatul se afla cu mama lui în momentul în care a...