Mesaj sfâşietor al cadrelor medicale de la Ambulanţă, în memoria camaradului Constantin Brânzilă - VIDEO

Mesaj sfâşietor al cadrelor medicale de la Ambulanţă, în memoria camaradului Constantin Brânzilă - VIDEO
Colegii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani au ţinut să îi aducă un ultim omagiu camaradului lor, Constantin Brânzilă,  mort într-un cumplit accident de circulaţie.

Cu ochii plini de lacrimi, medicii, asistenţii şi ambulanţierii din Botoşani, stau lângă sicriul lui Nea Costică, alături de soţie şi cele două fete, greu încercate.

“Timp de o viaţă a participat la numeroase intervenţii, aflându-se permanent la datorie, oferindu-ne tuturor un exemplu de curaj, profesionalism şi dăruire.

A făcut parte dintr-un colectiv a cărui meserie este să fie eroi şi se perfecţionează mereu pentru asta, lucrând de cele mai multe ori la graniţa dintre viaţă şi moarte. Misiunea acestor oameni este de a salva vieţi, uneori din ghearele fiarelor contorsionate. Puţini ştiu însă ce presupune activitatea acestor echipaje, ce simt, ce văd şi ce le este dat să facă.

Sunt mai mereu pe fugă şi ajung primii la intervenţii, cu speranţa să nu fie ei martorii celor mai dramatice situaţii.

Om echilibrat, cu un simţ al onoarei înnăscut, a fost un bun exemplu pentru colegii săi, pentru oamenii care l-au cunoscut şi nu în ultimul rând pentru copiii săi. Singura lui avere a fost familia, clădită într-o armonie discretă.

Fire sociabilă, rămâne în memoria noastră calmul şi echilibrul cu care căuta să găsească soluţii problemelor vieţii. A urmat drumul vieţii, firesc şi simplu, lăsându-ne cu durere în suflet pentru că s-a despărţit prea timpuriu de această lume. A lăsat în urma lui pe cei care l-au iubit într-o viaţă plină de încercări.

Sunt întâmplări ale destinului care ne aduc în împrejurări ce ne pun la grea încercare, aşa cum este şi durerosul moment al despărţirii de bunul nostru camard-Constantin Brânzilă.

Aceasta este fişa lui biografică, însoţită de cuvinte de regret şi preţuire la despărţire.

Să ne rugăm pentru el şi să-l cinstim, cu demnitate şi onoare.

Aducem sincere condoleanţe familiei şi tuturor rudelor", este mesajul colegilor lui Constantin Brânzilă.
 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
517

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
53

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
62

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...