Salvata de pompieri dupa ce a cazut pe o terasa, de la 3 metri inaltime!

Salvata de pompieri dupa ce a cazut pe o terasa, de la 3 metri inaltime!
O dorohoianca a cazut pe o terasa, de la o inaltime de circa 3 metri, si a avut nevoie de sprijinul pompierilor pentru ca, apoi, medicii sa ii poata acorda primul ajutor!

Duminica, cu putin inainte de ora 20.00, medicii de pe ambulanta au cerut ajutorul pompierilor pentru a cobori o femeie ranita de pe terasa unui bloc, situata la o inaltime de 6 metri.

"Mariana P., din Dorohoi, in varsta de 27 de ani, cazuse de la etajul I pe terasa, iar medicii nu puteau ajunge la ea pentru a-i acorda primul ajutor. In urma caderii de la aproximativ 3 metri, femeia a fost ranita la mina stanga si era in stare de soc", a declarat plutonier Dorina Lupu, IJSU Botosani.

Cu ajutorul unei autoscari de interventie pentru salvari de la inaltime, trei pompieri au urcat pe terasa si au coborat femeia in siguranta.

Aceasta a fost preluata de medicii de pe ambulanta si transportata la spital pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
694

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
330

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
95

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...