Pranz incendiar pentru un adolescent din Botosani!

Pranz incendiar pentru un adolescent din Botosani!
A vrut sa-si prepare pranzul, dar a fost la un pas de a incendia intreaga locuinta, situata la etajul II al unui bloc de pe strada Calugareni.

Este isprava unui adolescent din municipiul Botosani. Ramas singur acasa sambata dimineata, I. I. a pus mancarea pe foc si a plecat in dormitor, uitand de ea.

Cateva minute mai tarziu, fumul produs de mancarea arsa s-a raspandit in intregul apartament, dar si pe casa scarii. Speriati, vecinii au solicitat sprijinul pompierilor.

"O autospeciala si 8 servanti pompieri apartinand Detasamentului de Pompieri Botosani au ajuns in cateva minute la locul indicat. In momentul in care fortele de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Nicolae Iorga al Judetului Botosani au intrat in interior, ardea mancarea din oala, insa exista pericolul ca flacarile sa se extinda la mobila de bucatarie", a precizat plutonier Dorina Lupu, purtator de cuvant al IJSU Botosani.

Interventia prompta a pompierilor a facut ca bunuri in valoare de 35.000 de lei sa nu fie atinse de flacari. Pagubele au fost estimate la 3.000 de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
312

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
451

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
580

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...